Karrier

A Novell PSH Professzionális Szolgáltatások Magyarország Kft. a vállalati szoftvermegoldások hazai piacának egyik legfontosabb szereplője. Több évtizedes tapasztalattal és hagyománnyal rendelkezik a hazai piacon. Termékeivel, az egyes területekre fókuszált fejlesztéssel, hazai konzultációs részlegével és partnereivel segíti ügyfeleit a kritikus fontosságú üzleti alkalmazások biztonságos, költséghatékony, és megbízható üzemeltetésében.

2012 áprilisától kezdve a Novell és SUSE termékek mellett a NetIQ magas színvonalú, vállalati biztonsági megoldásaival bővült a cég palettája.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet kiemelt szakértelemmel rendelkező támogatási központot üzemeltet, amely nem csupán a hazai, de a régióban megtalálható ügyfelek igényeit is gyorsan és szakszerűen kiszolgálja.

A kihívásokkal teli munka elismeréseként versenyképes jövedelmet és kedvező juttatási csomagot nyújtunk, továbbá, cégünk továbbképzési lehetőséget is biztosít meglévő munkatársainak, annak érdekében, hogy a fent említett ügyféligényeket a lehető legprecízebben tudjuk teljesíteni.

Remek csapattal, felelősségteljes feladatokkal, kiváló munkakörülményekkel és barátságos munkahelyi légkörrel várunk!

Az álláspályázatainkra történő jelentkezés kapcsán az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken érhető el.