Küldetés

Minőség mindenek felett

Eddigi eredményeink magukért beszélnek: tartósan sikeresek vagyunk egy olyan időszakban, amelyben az információtechnológia ágazata recesszióval küzd. Igazi titkunk valójában nincs: csupán annyit teszünk, hogy azt ígérjük, amit valóra tudunk váltani és amit ígérünk, valóra váltjuk. Ha mégis a siker tényezőit keressük, talán egyik legfontosabbik az, hogy a növekedéssel nem veszítettük el dinamizmusunkat és rugalmasságunkat; ugyanakkor a multinacionális háttértámogatás lehetővé teszi, hogy a legnagyobb feladatoktól se kelljen meghátrálnunk.

Cégünk legnagyobb értéke magasan képzett munkatársaink sokéves tapasztalata. Az első perctől kezdve komoly energiát fektettünk a folyamatos önképzésbe – és eddigi eredményeink azt igazolják, hogy helyesen cselekedtünk. Minősített vizsgákkal és az iparág legmagasabb szintű tudását igazoló szakmai minősítésekkel rendelkező, nemzetközi viszonylatban is elismert szakembereink olyan színvonalú szolgáltatásokat biztosítanak, amelyek cseppet sem maradnak el a világ bármely más országában elérhető lehetőségektől – mindezt hazai partnertől, magyar nyelven.

Cégünk filozófiájának másik alapköve a minőség. Hisszük, hogy a “megfelelő” és a “kiemelkedő” között sokszor nagyon kevés a különbség; mi jó értelemben vett perfekcionizmussal kívánjuk biztosítani, hogy ne maradhassanak le az i-kről a pontok. Tevékenységeinket, projektjeinket szigorú minőségbiztosítási folyamatok szabályozzák és kísérik. Igyekszünk az apró, mégis oly fontos részletekre is odafigyelni: talán mondanunk sem kell, hogy konzultációs anyagaink és tankönyveink természetesen magyar nyelven készülnek, nemcsak szigorú szakmai, hanem nyelvi ellenőrzésen is átesve.