Termékek

A Novell PSH Professzionális Szolgáltatások Magyarország Kft. a vállalati szoftvermegoldások hazai piacának egyik legfontosabb szereplője. A NetIQ, Novell és SUSE termékek hazai szakértőjeként a vállalati infrastruktúra egészére kiterjedő megoldást nyújt. Szolgáltatásaival, az egyes területekre fókuszált fejlesztéssel, hazai konzultációs részlegével és partnereivel segíti ügyfeleit a kritikus fontosságú üzleti alkalmazások biztonságos, költséghatékony, és megbízható üzemeltetésében.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal és hagyománnyal rendelkezik a hazai piacon, erre a bázisra építve szállít vállalati megoldásokat a munkaállomásoktól egészen az adatközpontokig. 2012. áprilisától kezdve a Novell és SUSE termékek mellett a NetIQ magas színvonalú, vállalati biztonsági megoldásaival bővült a támogatás köre.

A Novell PSH Professzionális Szolgáltatások Magyarország Kft. kiemelt szakértelemmel rendelkező támogatási központot üzemeltet, amely nem csupán a hazai, de a régióban megtalálható ügyfelek igényeit is gyorsan és szakszerűen kiszolgálja.